Vragenlijst enquête voorbeeld

doorbas

Vragenlijst enquête voorbeeld

Ben je opzoek naar inspiratie voor voorbeeldvragen die je kunt gebruiken voor het opstellen van een professioneel medewerkerstevredenheidsonderzoek?

Download onze vragenlijst met 160 voorbeeldvragen die je direct kunt toepassen binnen jullie eigen onderzoek. De voorbeeldvragen zijn zowel voor kwalitatieve onderzoeken en/of kwantitatieve onderzoeken te gebruiken. Download onze uitgebreide vragenlijst met 160 die zijn opgebouwd rondom 13 standaard thema’s die vaak gebruikt worden bij het uitvoeren een tevredenheidsonderzoek.

Beoordelingsschaal of antwoordschaal

Alle gesloten vragen zijn zo geformuleerd dat ze eenvoudig beoordeeld kunnen worden met behulp van een beoordelingsschaal of antwoordschaal naar keuze.

Gebruik van de voorbeeldvragen

Om de vragen optimaal af te stemmen op de beoogde doelgroep en de onderzoeksdoelstelling hebben sommige vragen een blauw gedrukte tekst. Dit betekent dat je voor deze vragen de vraagstelling eenvoudig kunt aanpassen en specifieker maken.

Handleiding opzetten tevredenheidsonderzoek

Voor meer informatie over het opzetten en uitvoeren van een succesvolle tevredenheidsonderzoek verwijzen we je graag naar onze uitgebreide handleiding die je ontvangt bij het bestellen van deze vragenlijst. De handleiding is ook online beschikbaar. Klik hier om de online handleiding te bekijken.

Download 160 voorbeeldvragen en ga direct aan de slag!

Download 160+ voorbeeldvragen waarmee je eenvoudig een professioneel medewerkerstevredenheidsonderzoek kunt opstarten en uitvoeren.

De voorbeeldvragen in dit rapport zijn zowel voor kwalitatieve onderzoeken als kwantitatieve onderzoeken te gebruiken.

Dit is geheel afhankelijk van de geformuleerde doelstellingen van het te houden medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO).

Select hier je download voorkeur:(De downloads zijn na het afronden van de bestelling direct beschikbaar. Een factuur ontvang je via e-mail.)

Plaats in winkelwagen. Inclusief 21% BTW

Samenvatting inhoud downloads:

Downloads Standaard Business Pro
  • 160 MTO voorbeeldvragen | PDF
  • 160 MTO voorbeeldvragen | Word
  • 160 MTO voorbeeldvragen | Excel
  • Praktijkvoorbeeld MTO | Word
  • Handleiding opzetten & uitvoeren MTO

Over de auteur

bas administrator