Tevredenheidsonderzoek voor kinderopvang

Eenvoudig en efficient een tevredenheidsonderzoek voor kinderdagopvang uitvoeren in eigen beheer.

Introductie opzetten tevredenheidsonderzoek voor ouders / verzorgers van kinderen voor kinderopvang

 

 

 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het opzetten van een tevredenheidsonderzoek. Met behulp van onze uitgebreide vragenlijst is het opzetten van een tevredenheidsonderzoek onder de ouders / verzorgers van kinderen op een kinderdagverlijf, kinderopvang, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal eenvoudig op te zetten.

 

De vragenlijst met 80 voorbeeldvragen is perfect te gebruiken voor het uitvoeren van een tevredenheidsonderzoek onder ouders en begeleiders van kinderen op een:

 

  • Kinderopvang
  • Kinderdagverblijf
  • Buitenschoolse opvang
  • Peuterspeelzaal

 

 

 

Gebruik van de vragenlijst 

Om optimaal gebruik te maken van de vragenlijst adviseren wij het volgende plan van aanpak:

 

  1. Selecteer de thema’s inclusief vragen die bepalend zijn voor de tevredenheid, bevlogenheid, motivatie, productiviteit en betrokkenheid van de medewerkers en stakeholders (e.g. klanten, leveranciers) in uw organisatie. 
  2. Gebruik een online survey tool om het onderzoek eenvoudig uit te voeren inclusief evaluatie en rapportage van de resultaten en het initiëren van verbeteringstrajecten.

 

Inhoud van de vragenlijst:

 

Om je een idee te geven van de opzet en inhoud van de vragenlijst hebben wij een inkijk-versie van de vragenlijst beschikbaar. De volledige vragenlijst kun je onderaan deze pagina bestellen.

 

Bekijk via deze link de inkijk-versie van de vragenlijst om een idee te krijgen van de thema’s en inhoud.

 

Voorbeeldvragen downloaden: