Tevredenheidsonderzoek Kinderopvang

Vragenlijst tevredenheidsonderzoek kinderdagverblijf, kinderopvang, buitenschoolse opvang of peuterzaal

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het opzetten van een tevredenheidsonderzoek. Met behulp van onze uitgebreide vragenlijst is het opzetten van een tevredenheidsonderzoek onder de ouders / verzorgers van kinderen op een kinderdagverlijf, kinderopvang, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal eenvoudig op te zetten.

De vragenlijst met 80 voorbeeldvragen is perfect te gebruiken voor het uitvoeren van een tevredenheidsonderzoek onder ouders en begeleiders van kinderen op een:

  • Kinderopvang
  • Kinderdagverblijf
  • Buitenschoolse opvang
  • Peuterspeelzaal

Om optimaal gebruik te maken van dit rapport adviseren wij het volgende plan van aanpak:

1. Selecteer de thema’s inclusief vragen die bepalend zijn voor de tevredenheid, bevlogenheid, motivatie, productiviteit en betrokkenheid van de medewerkers en stakeholders (e.g. klanten, leveranciers) in uw organisatie.

2. Gebruik een online survey tool om het onderzoek eenvoudig uit te voeren inclusief evaluatie en rapportage van de resultaten en het initiëren van verbeteringstrajecten.

Selecteer hier je download voorkeur:

Downloads Standaard Business Pro
80 voorbeeldvragen | PDF
80 voorbeeldvragen | Word
Handleiding opzetten & uitvoeren MTO

De downloads zijn direct na het afronden van de bestelling beschikbaar. Een factuur ontvang je via e-mail.

Plaats in winkelwagen. Inclusief 21% BTW

 

Niet goed, geld terug’-garantie & herroepingsrecht

Wanneer u niet tevreden bent over de toegevoegde waarde van de bestelde download(s) kunt u het volledige aankoopbedrag binnen 30 dagen na ontvangst terugvragen. Ons streven is een 100% klanttevredenheid. Het aanbieden van de ‘niet goed, geld terug’-garantie als aanvulling op het herroepingsrecht geeft ons dan ook de mogelijkheid om onze service continu te blijven verbeteren.